núvol de fum 391 | contra un núvol blanc



Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 391.mp3


        En el programa d'aquesta setmana comentem una mica la situació amb Mixcloud, ens queden encara un parell de setmanes abans de que canvíin el sistema  ens obliguin a subscriure'ns. De fet el Núvol de Fum ja ha rebut alguna donació durant els darrers dies, així que moltíssimes gràcies per contribuïr a que això segueixi funcionant com fins ara. La por que tinc ara és que Mixcloud no aguanti la pèrdua massiva d'usuaris que li ve a sobre i acabin tancant. Veurem que passa. Nosaltres seguirem endavant.
        En el tracklist d'avui tenim tres temes llargs. Arrenquem amb Mono no Aware; escoltem un tall del seu darrer EP. The Doorway. Continuem amb un dels grans, Abul Mogard, que a principis d'any auto-editava in a few places along the river, un EP on trobem la peça que escoltem avui, against a white cloud, una d'aquelles on Mogard va fent creixer un drone fins l'infinit i més enllà. Tanquem el porgrama amb la col·laboració entre l'artista sonor estadounidenc B. P. (Bret Parenteau) i  Andy Rudolph, enginyer i dissenyador de so per a cinema. El que escoltem és de fet una banda sonora, la de la pel·lícula Ste. Anne, dirigida per Rhayne Vermette


Tracklist del porgrama

01. [hic sunt leones] mono no aware - highlands
02. [bc] abul mogard - against a white cloud
03. [makade star] B.P. & andy rudolph - ste. anne


        I ja que la banda sonora de Ste. Anne ens ocupa la meitat del programa d'avui, tanquem el post d'aquesta setmana amb el seu trailer.