núvol de fum 392 | nou amor



 Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 293.mp3


        Poc a poc vaig preparant les novetats que venen al Núvol de Fum. En un parell de setmanes tindrem ja el compte pro de Mixcloud i començarem a fer stream. Tindrem streams tipus ràdio amb seleccions musicals, sessions en directe i escoltes de discs. Mica en mica va afagant forma i possiblement arrenquem el cap de setmana vinent. Atent tothom!
        El programa d'aquesta setmana arrenca amb Dudal, productor i experimentador belga que presenta un treball basat en el piano i els loops de cinta anomenat can you say it again. Un treball que neix de la col·laboració amb la fotògrafa Marlies van Wielendaele, i que tracta de posar so a una col·lecció d'imatges de la India. Continuem amb Ümlaut, un vell conegut del programa i de Ruido Vírico, per on va passar per ofereir-nos la seva proposta musical i cinematogràfica. Escoltem un tall de grand time, editat l'any passat. El tercer tema de la nit ens el porta J.Carter des de la primera referència de Amulet of Tears, una recopil·lació editada en cinta sota el nom the birth of tragedy. Continuem amb Burial, des del seu Antidawn, poc més es pot afegir. El so de Burial es únic i etern. Encarem la recta final del programa amb Joachim Spieth i el seu ambient techno, en aquest cas remesclat per Zaké. Tanquem amb Aglaia, projecte de l'italià Gino Fioravanti, amb prop d'una cincuantena de treballs editats. Es tracta de música feta amb sintetitzadors, sense cap tipus de correcció , manipulació o post-producció a l'ordinador.  


Tracklist del programa

01. [dudal01] dudal - I'm no longer found
02. [audiobulb] ümlaut - subjectively positive
03. [aot01] j.carter - desire reaches beyond
04. [bc] burial - new love
05. [bc] joachim spieth - jiwa (zaké remix)
06. [alio die] aglaia - sensitive gods


        Aquesta setmana ens quedem amb el vídeo oficial de Terrain, el nou treball de Joachim Spieth, publicat fa un parell de setmanes al seu segell Affin. Un vídeo realitzat per Stanilav Glazov.