núvol de fum 422 | inici T12

 


Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 422.mp3


        Ja torna a ser aquí el Núvol de Fum. Encetem la dotzena temporada un any més amb ganes i il·lusió d'investigar i descobrir. De moment seguim a Ràdio Mollet un any més, mirarem que valgui la pena. El que sí que ha canviat és una mica l'horari, ara el programa s'emet divendres en comptes de dijous, mantenint les onze de la nit i mantenint també la repetició dels dissabtes a la mateixa hora. Mantenim també la col·laboració amb Audiotalaia que ens acull a la seva web i ens permet estar a Spotify, iTunes, ivoox i demés plataformes de podcast. 
        Sigueu tots i totes benvingudes a la dotzena temporada del Núvol de Fum!

        Arrenquem aquest primer programa de la temporada amb Alva Noto i la banda sonora del documental This Stolen Country of Mine, dirigit per Marc Wiese. Continuem amb el nou treball autoeditat de David Cordero, Recurrent Processess; una nova col·lecció de vuit peces d'ambient lluminós marca de la casa. El tercer disc de la nit ens el porta la banda sueca Death & Vanilla, però en format remescla signada per un nom que ja va sonar en varies ocasions la temporada passada i a qui seguim la pista: Civilistjavel!. El toc de foscor ens els posa la col·laboració entre Lawrence English i la saxofonista nordamericana Lea Bertucci des d'un treball fruit de les seves converses sobre geología i moviments tectònics. El resultat és proper al dark ambient i porta per títol Chthonic. El punt techno i hipnòtic ens el porta el gran Dominick Fernow, amb el que és per ami el seu millor projecte: Rainforest Spiritual Enslavement, que també hem punxat força i ho seguirem fent. El seu darrer treball porta per títol Killer Whale Atmospheres i està editat al seu segell Hospital. Tanquem el programa amb la col·laboració entre Abul Mogard i KMRU. De fet el que escoltem és la re-edició del disc Drawing Water de KMRU que s'ha vist ampliat amb la peça de 17 minuts que escoltem, on Abul Mogard  reinterpreta treballant amb les capes originals de KMRU. 
        Per a un primer programa no està gens malament!


Tracklist del programa

01. [noton] alva noto - confrontation 2
02. [bc] david cordero - disenchantment
03. [bc] death & vanilla - perpetuum mobile (civilistjavel! version)
04. [bc] lawrence english & lea bertucci - amorphic foothills
05. [hospital] rainforest spiritual enslavement - violent spirit looking forever out to sea
06. [vaagner] abul mogard & KMRU - drawing water on matching teal surfaces


        Tanquem el post amb el trailer del documental This Stolen Country of  Mine, on es relata la colonització econòmica per part de potències com Xina sobre la població i la soberania d'Ecuador.