núvol de fum 421 | final de temporada


Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 421.mp3


        Avui tanquem la onzena temporada del programa. Com cada any prenem un descans fins al setembre, que el Núvol de Fum tornarà amb forces renovades. Les emissions en el canal de Mixcloud continuaràn durant l'estiu amb més sessions en directe, música, sessions de producció i demés, així que aquest any, per primer cop, no perdrem el contacte del tot. Recordeu que des d'allà podeu contribuïr al programa amb una suscripció o donació.
        Aquest any m'he plantejat molt seriosament deixar Radio Mollet, principalment per la falta de suport que rep el programa per part de les 'institucions'. Com sabeu aquesta temporada hem hagut de pagar la suscripció a Mixcloud per a poder mantenir el repositori de programes. És molt significatiu que tota l'ajuda que rep el Núvol de Fum vingui d'una entitat petita i autogestionada com és Audiotalaia, que paga també les suscripcions que ens permeten estar també a Spotify, iTunes i demés plataformes de podcast. Així que un cop més, gràcies Audiotalaia!
        Sigui com sigui el Núvol de Fum tornarà al setembre amb la que serà la seva dotzena temporada. Seguirem treballant per a continuar oferint aquest petit espai en català per a les músiques electròniques i experimentals. 
        Que passeu molt bon estiu!! Ens veiem en els directes de Mixcloud!!


Tracklist del programa

01. [janus165] genoasejlet - granada
02. [felt] civilistjävel! - louhivesi (ft. cucina povera)
03. [12k] between - might
04. [kranky] tim hecker - litus light
05. [cryo] underwater sleep orchestra - rooms that travel
06. [bc] monasterium imperi - titanhall


        Tanquem amb una actuació de Tim Hecker de fa només un parell de mesos. Ës el concert que realitzava el passat 23 d'abril al Fabric London, gravat des del públic, això sí.