núvol de fum 389 | mixtape de difunts



 Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 389.mp3


        Un any més arriba l'hora del dark ambient amb el mixtape de difunts. Cryo Chamber continua sent potser el referent més visible, no només per la grandísima qualitat de les seves referències, també per la seva política de promoció, estant gairebé sempre en directe als canals de stream (youtube i twitch), pels seus dissenys i per la seva forma de treballar en general. 
        Un projecte que m'ha cridat molt l'atenció en els últims temps és Monasterium Imperi, produïnt un dark ambient gòtic, amb cants gregorians i inspirat en el gènere literari del Grimdark. La seva música sona grandiosa i és només rascant una mica que arribem a trobar alguna informació sobre el projecte, com el nom de Alexander Wolf, productor rere un munt de projectes interessants, el més conegut per nosaltres és Paleowolf, un projecte de dark ambient paleolític. 
        Gaudiu un any més del mixtape de difunts. 


Tracklist del programa

01. [cryo059] xerxes the dark - ethereal
02. [cryo138] alphaxone - dissolving horizon
03. [cryo] apocryphos - sisyphean
04. [...] atazy & christina giannone - nighshift dancer
05. [tiif046] worriedaboutsatan - there is no bonefire
06. [bc] neraterrae - the collapse of matter and time
07. [bc] monasterium imperi - quod perierat templum
08. [ibrf054] murderous vision - time dilation
09. [somson128] misantronics - spring break horror stories
10. [pan87] puce mary - slouching uphill


        Tanquem amb un vídeo de Worriedaboutsatan, el projecte de Gavin Miller des d'Anglaterra. Es tracta del tema An absolute living hell (part. 1) del disc Bloodsport, publicat el passat més de maig. El video està muntat pel propi Miller.