núvol de fum 414 | falta de llum Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 414.mp3


        Arrenquem el porgrama parlant de la nova edició de L'Habitació del Farmacèutic, la mostra d'art que se celebra anualment aquí a Mollet, al centre La Marineta. Un any més hi estaré participant amb el meu company Marco i el nostre directe audiovisual Farmacopea. Això serà divendres vinent, 5 de maig, durant tota la tarda. L'actuació de Farmacopea es realitzarà dos cops, i us confirmaré els horaris per twitter. A més des d'Audiotalaia presentarem el nou treball de Guix, "O", que ja sabeu que hem publicat en una edició en vinil molt especial, amb totes les portades fetes a mà una a una. A L'habitació del Farmacèutic podreu veure la versió en vídeo del disc, realitzada pel mateix Guix, i tindrem vinils a la venta. Així que si esteu per aquí a prop guardeu-vos la data, i ens veiem per La Marineta. 

        Dit to això el programa d'avui arrenca amb la música de Evigt Mörker, que per un moment aparca el seu techno hipnòtic i presenta un treball d'ambient i drone a Northern Electronics. Continuem amb la formació finlandesa Half a Map liderada pel guitarrista Jukka Inehmo. Amb ells donem pas al nou treball de Nicholas Maloney, conegut com a Blanket Swimming. Punxem també un tema de Videni, des del segell d'ambient i techno italià Shaded Explorations. La recta final del programa l'encarem amb Rainforest Spiritual Enslavement, un dels projecte sde Dominic Fernow, amb un treball que recopila les primeres publicacions del projecte, un recopilatori que s'allarga més de cuatre hores, i que està carregat d'ambient, noise, experimentació i techno. El punt final ens el posa Kagami Smile amb una peça drònica que ens ha servit per a donar nom al programa d'avui, "missing light".Tracklist del programa

01. [ne91] evigt mörker - blitx av det yttersta
02. [ne91] evigt mörker - aspect clauser zellinger
03. [sd12] half a map - midnight is a place
04. [u75] nicholas maloney - volt
05. [se] videni - closed sky on the island
06. [bc] rainforest spiritual enslavement - they shoot men with flying fish...
07. [fam75.2] kagami smile - missing light        Tanquem el post amb la sessió de techno que Evigt Mórker realitzava, fa cinc anys ja, al canal dels japonesos Dummune.