núvol de fum 400 | concèntric



Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 400.mp3


    Tornem a la normalitat després dels mixtapes de festes (i una setmaneta de vacances). Avui arrenquem el porgrama anunciant que demà dissabte 21 de gener estaré punxant a Barcelona, al Bridge 48. Es tracta d'una sessió de tarda organitzada per Funzioni Continue, on compartiré escenari amb Adwer i Absis, tot un honor per mi. La cosa començarà sobre les sis de la tarda i s'allargarà fins les deu. Jo faré el meu set de dj habitual amb Ableton, com ja coneixeu dels streams de Mixcloud. Podeu comprar les entrades aquí
    Pel que fa al programa d'avui, l'arrenquem amb Puce Mary i el seu treball titulat Stuck, segona referència del segell Hypersomnia. Continuem amb Susana López, coneguda com Susan Drone, que ja coneixem preu bé arrel de la seva participació a Ruido Vírico. L'estiu passat publicava The Edge of the Circle, i encara el teniem pendent d'escoltar. Seguim amb la artista sonora, fotògrafa i videoartista mexicana Concepción Huerta i un treball titulat Harmonies for Betelgeuse editat per Umor Rex. Punxem també a l'australiana Madeleine Cocolas, amb una peça de piano que forma pert del seu setè treball, Spectral. Tanquem el porgrama amb una peça llarga, com no, de Bvdub. Es tracta d'una de les quatre que formen Decades on Divided Stars, treball editat per Affin.


Tracklist del prgorama

01. [hypersomnia] puce mary - 00prisms
02. [hypersomnia] puce mary - coming down
03. [eb] susana lópez - concéntrico
04. [ur141] concepción huerta - travelers
05. [rm4167] madeleine cocolas - resonance
06. [affin] bvdub - twelve years apart


    Tanquem el post amb un vídeo de Madeleine Cocolas. La peça és Northern Storm, i també forma part de Spectral, el treball que hem punxat avui, i que publicava Room40. El vídeo està dirigit per Vanessa Van Dalsen.