Núvol de Fum 349 | Inici T10

 


 Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 349.mp3


     Ja tornem a ser aquí! Arrenquem una temporada molt especial, la desena ja , d'aquest projecte que començava com unes pràctiques de ràdio i que ha continuat aquests deu anys. És tot un orgull per a mi haber arribat fins aquí, amb tants descobriments musicals i tants bons discs. Aquesta desena temporada mantenim els horaris habituals, en directe els dijous a les onze de la nit a Ràdio Mollet, amb re-emissió dissabtes a mitjanit, i en format podcast a través d'aquest mateix bloc i pels principals serveis de podcast com Spotify, iTunes o Ivoox gràcies a Audiotalaia. També continuen les sessions en directe dels dimecres al matí, que podreu veure a través del canal de Twitch d'Audiotalaia cada dimecres a les onze. Ja vam arrencar aquest dimecres a mb la re-emissió del Club Silencio, unes sesions d'improvisació que he realitzat aquest estiu al canal, i continuarem dimecres ja amb el format habitual del Núvol de Fum. Benvinguts a la nova temporada!

     I dit tot això, avui arrenquem amb la música del compositor argentí Mario Verandi, mescla d'electrònica i instruments clàssics com el piano o el violí, des d'un fantàstic disc titulat Remansum. Seguim amb un parell de talls de Log Et3rnal, disc de debut de LOG, un dúo que treballa un dub minimalista que recorda en molts moments a Pole. El tercer disc de la nit és la col·laboració entre David Bridie i All India Radio, amb un disc titulat Reconstructions, que evoca la música de Brian Eno i de l'ambient més clàssic. Seguim amb Field Lines Cartographer, projecte de Mark Burford amb un disc titulat The Spectral Isle dedicat a la misteriosa illa fantasma Isla Brasil. La part final del programa la deixem per a temes més rímics començant amb el magnífic treball de Catherine Watine Intrincations Quantiques i ja més entrats en terrenys techno amb Doltz, des de la referència número quinze de Oslated


Tracklist del programa

01. [trs] mario verandi - riven in time
02. [3XL] log - log 1
03. [3XL] log - log 4
04. [bc] david bridie & all india radio - gone again
05. [bc] field lines cartographer - black rabbits
06. [trs095] catherine watine - interestellar un-ravel
07. [osl015] doltz - jyakujo


     Tanquem aquest primer post de la temporada amb video clip del tema interestellar un-ravel de Catherine Watine, que hem punxat avui. Es tracta d'una peça rítmica cíclica que tal com diuen les notes del disc  ens recorda al gran Bolero de Ravel. El video está realitzat per Benjamin Sanchez amb la coreografia de Christopher Garcia.